Subaru raktų gamyba

Subaru raktų gamyba Vilniuje

Domina raktų gamyba? Reikalingas rakto korpusas? Prašome įvesti savo kontaktinius duomenis, automobilio gamybos datą, automobilio markę, modelį ir mes netrukus susisieksime su Jumis.








    Gaminame, programuojame  raktus, Subaru automobiliams.

    • Subaru raktų gamyba

    • Subaru raktų programavimas

    • Subaru raktų remontas

    • Subaru raktų korpusai

    • Avarinis Subaru automobilių atrakinimas

    Automobilių raktų gamyba Vilniuje

      • Naujų automobilinių raktų gamyba, raktų programavimas  (“pririšimas“ prie automobilio)
      • Anksčiau pamestų raktų ištrynimas iš automobilio atminties
      • Užvedimo rakto pagaminimas pagal spyną
      • Automobilių raktų remontas (mygtukų, korpusų,  mechanizmų keitimas)
      • Avarinis automobilių atrakinimas
      • Prekyba raktais, raktų korpusais
      • DPF / FAP programinis išjungimas
      • EGR programinis šalinimas
      • Imobilizatoriaus programinis išjungimas (immo Off)
      • Variklio valdymo bloku (ECU) remontas, klonavimas, programavimas
      • SRS (Airbag valdymo blokų programavimas)

    prekes išsiunčiame per 3d.d.*


    Mob.tel.: +370 (604) 515 07

    PRIEŠ ATVYKSTANT BŪTINA SUSITARTI DĖL LAIKO!

    Adresas:
    Alnos g.  5, Vilnius. LT-06231

    Darbo laikas:
    I-VII
    10.00 – 22.00

    Alnos g. 5


    Susisiekime:

    Tel. Nr.: +370 604 51 507
    El.paštas: susisiekti
    Sekite mus Facebook

    Aprašymas

    Subaru raktų gamyba Vilniuje

    Siūlome išskirtines ir profesionalias Subaru raktų gamybos bei raktų remonto paslaugas Vilniuje. Turime ilgametę patirtį dirbant su įvairių modelių Subaru automobiliais, todėl galite pasitikėti mūsų žiniomis ir įgūdžiais. Atliekame visų Subaru modelių raktų gamybą, net tais atvejais, kai pametami visi raktai. Keičiame raktų korpusus, taisome raktus, taip pat siūlome greitą ir saugų avarinį Subaru automobilių atrakinimą. Mūsų paslaugos skirtos užtikrinti jūsų automobilio saugumą ir patikimumą, nesvarbu, ar reikalingas atsarginis raktas, ar pilnas rakto atkūrimas.

    Subaru raktų gamybos paslaugos

    Mūsų paslaugos apima ne tik raktų gamybą, bet ir įvairius sprendimus susijusius su jūsų Subaru automobilio užrakinimo ir atrakinimo sistemomis. Pateikiame keletą pagrindinių paslaugų, kurias atliekame:

    • Atsarginio rakto gamyba: Greitai ir efektyviai pagaminame atsarginį raktą bet kuriam Subaru modeliui. Tai procesas, kuris dažniausiai užtrunka iki 30 minučių, todėl jums nereikės ilgai laukti. Atsarginis raktas yra būtinas norint išvengti problemų ateityje, ypač kai prarandami visi originalūs raktai.
    • Subaru raktų programavimas: Kai prarandate visus turimus raktus arba norite papildomo atsarginio rakto, mūsų specialistai gali greitai pririšti naują raktą prie jūsų automobilio. Šią paslaugą atliekame tiek dirbtuvėse, tiek atvykę į vietą, todėl jūs gaunate maksimalų patogumą.
    • Raktų korpusų keitimas: Siūlome ne tik raktų programavimą, bet ir korpusų keitimą. Keičiame senus ir susidėvėjusius Subaru raktų korpusus, tuo pačiu metu išpjaudami naują rakto geležtę, kad jis atitiktų jūsų automobilio spyną. Tai suteikia raktui naują išvaizdą ir funkcionalumą.
    • Raktų baterijų keitimas: Raktų baterijų keitimas gali atrodyti smulkmena, tačiau tai yra svarbi detalė, užtikrinanti, kad jūsų automobilio nuotolinio valdymo sistema veiktų tinkamai. Naudojame tik aukštos kokybės baterijas, kurios užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą. Pakeitimas užtrunka vos kelias minutes.
    • Spynelių remontas ir keitimas: Jei jūsų automobilio spyna pradeda strigti arba vairas užsiblokavo, mes galime greitai atlikti spynelės remontą arba ją pakeisti. Šios problemos gali sutrukdyti tinkamai naudoti automobilį, tačiau mūsų patyrę meistrai užtikrins, kad jūsų Subaru veiktų sklandžiai.

    Subaru raktų pririšimas per 30 minučių

    Atsarginio Subaru rakto pririšimas yra greitas ir efektyvus procesas. Subaru raktų gamyba paprastai trunka ne ilgiau nei 30 minučių, o mūsų specialistai užtikrina aukščiausią paslaugų kokybę. Turime platų Subaru raktų asortimentą bei modernią programavimo įrangą, todėl galime greitai ir tiksliai pririšti raktą prie jūsų automobilio. Jeigu jums reikia tik išpjauti naują rakto geležtę, šį darbą atliksime vos per 3-15 minučių. Tai leidžia jums kuo greičiau grįžti prie kasdienių reikalų be didesnių pertrūkių.

    Avarinis Subaru atrakinimas ir pamestų raktų atkūrimas

    Jeigu visi Subaru raktai buvo pamesti, mūsų specialistai yra pasirengę padėti. Galime atvykti į vietą, saugiai atrakinti automobilį ir prireikus pagaminti naują mechaninį raktą pagal spyną. Subaru raktų gamyba neapsiriboja tik naujų raktų gamyba – mes taip pat galime pririšti naują raktą prie automobilio imobilaizerio, užtikrinant, kad jis veiktų taip pat, kaip originalas. Tai itin svarbi paslauga, ypač tais atvejais, kai automobilis yra avarinėje situacijoje arba kai visai netekote raktų.

    Subaru automobilių atrakinimo ir raktų atkūrimo paslaugos yra greitas ir patikimas sprendimas, kuris užtikrina jūsų automobilio saugumą ir jūsų ramybę. Mūsų tikslas – užtikrinti, kad jūsų automobilis būtų atrakintas ir vėl pilnai veiktų be ilgų laukimo laikotarpių ar didelių išlaidų.

    Atsiliepimai

    Atsiliepimų dar nėra.

    Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.